Semester som arbetslös

Som ni kanske läste i mitt förra inlägg så skulle jag egentligen vara i Ölmanäs (kusten) i helgen men tyvärr blev det inte så då Lancelot blev lite sjuk och jag vill inte riskera något inför Kroatien. Tänk att på fredag åker mamma och jag till Kroatien, det känns så sjukt men så sjukt härligt, det var så längesedan som jag var utomlands nu. Iallafall så blev det ändrade planer som sagt så jag hade en helt oplanerad helg framför mig, vilket kändes väldigt skönt även om det var väldigt tråkigt att inte komma ner till familjen såklart. Det är det som är så härligt med att ha några dagar oplanerade, man kan göra precis vad man vill, det är en härlig känsla.

I fredags vaknade jag rätt tidigt så då åkte jag ner till gymmet innan frukost och körde ett härligt träningspass. Efter gymmet duschade jag och åt frukost. Jag verkligen älskar att starta dagen på det sättet, bättre start får man leta efter. Sen chillade jag en stund i soffan innan jag åkte en promenad till Coop och handlade lite. När jag kom hem satt jag typ i soffan hela dagen, det var så härligt. På kvällen beställde jag faktiskt hem sushi och lyxade med, det var gott. Sen ringde Wilma så vi pratade en bra stund. På kvällen var det fint väder, så jag satt ute på altanen ända till klockan 10 med filt, det var jättemysigt och äntligen fick vi en sån där sommarkväll som vi saknar så mycket i år, så då gäller det att njuta extra mycket. Jag provade även att göra airfrayd halloumi då jag har fått tips om det, det var gott men jag skulle ha de lite längre i airfryen då de inte blev så krispiga och de fick inte så mycket färg som jag vill, så det ska jag tänka på nästa gång! :) Jag drack även min likör, det var fint! :) Härlig kväll helt enkelt, härlig dag!

I lördags efter frukost gick jag ut och gick en härlig promenad. Det var molnigt och typ hela dagen skulle det spöregna så jag passade på att gå ut och gå direkt efter frukost då jag var sugen på det trots att jag tränade i fredags. Men jag älskar att gå ut och gå med, jag ville åt den friska luften som jag inte fick på gymmet i fredags. Det var en go morgonpromenad och härligt med frisk luft.
Jag spenderade hela dagen i soffan även i lördags, men det kändes extra skönt och okej när jag hade promenerat på förmiddagen! :) Jag började titta på en ny serie. På kvällen åt jag cris crash potatis och nuggets som jag gjorde i airfryen, jag har aldrig gjort cris crash potatis där än men herregud vad goda de blev! Jag skulle kunna äta de som snacks på kvällen bara. Hela kvällen ösregnade det så då satt jag inne och myste.

Igår, söndags, gick jag upp ungefär vid halv tio och åt frukost. Jag hade inget planerat som igår heller. Men farfar smsade faktiskt mig på förmiddagen och frågade om jag var hemma vid 13:30 tiden, de skulle nämligen till ett kalas i Borås (de bor i Varberg/Ölmanäs) och de ville lämna min födelsedagspresent som de tänkte ge mig i Ölmanäs men som sagt så kunde jag ju inte åka dit. Så det var ju fint tänkt. Jag fixade då lite hemma och hoppade in i en dusch.
Vid halv två kom de, det var mysigt att träffa de igen. De stannade dock bara en kvart men det var så gulligt av de att svänga förbi och vi satt och pratade en stund iallafall. Jag fick en superfin väska, perfekt till Kroatien! Också fick jag lyxig choklad! :)

Jag har varit sugen på att shoppa lite nu inför Kroatien och jag behövde verkligen det också då jag inte har så mycket finkläder känner jag. Så jag åkte ner med Elof till stan när farfar och Carin hade åkt och då var det uppehåll så det var skönt. Det var sjukt längesedan som jag var i stan och shoppade. Det är sällan som jag hittar något nu för tiden men jag hittade jättemycket fint igår så det var så roligt. Jag köpte bland annat en jättefin långklänning som jag är så nöjd med, jag längtar tills jag får ha den på mig en kväll i Kroatien. Jag brukar inte ha långklänningar men nu var jag sugen på det. Först var jag inne på BikBok och då provade jag faktiskt kläderna i butiken, jag brukar inte göra det då jag tycker att det är jobbigt, speciellt när jag är själv och det var det igår med, haha, men då vet man ju om det passar eller inte. Jag köpte ett par jättehärliga byxor och ett lila linne.

Sen blev det en sväng inne på Kappahl, där hittade jag mycket fint, där orkade jag dock inte prova kläderna och gjorde en chansning. Det sista var jag inne på Gina och där hittade jag också mycket fint! :) Sen kände jag mig klar och åkte hem. Det var en härlig shoppingrunda. Väl hemma provade jag mina kläder, de från Kappahl och Gina, och allt passade, helt sjukt och jag är så nöjd med allt, så underbart. Jag gjorde iordning i garderoben och hängde in mina nya kläder, åh så himla härligt! Nu vill jag bara öppna min garderob och välja kläder men framför allt så roligt att ha nya fräscha kläder inför Kroatien som jag är så nöjd med!

Ja, vilken helg det har varit och jag har inte känt mig ett dugg ensam, bara så härligt att bara vara och få göra exakt det man vill.
En helg av självkärlek och återhämtning!

Även fast jag har varit arbetslös jättelänge nu så känns det som att jag har semester, hahaha, men jag tror att det har att göra med att jag inte har några morgonbesök nu. Men det är en sån härlig känsla, det är så konstigt att jag har semesterfeeling men det är så gött.

Här kommer bilder på mina kläder :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *