Äntligen Höst

Nu är hösten här, iallafall den första höstmånaden, och jag bara älskar det. Jag har blivit en riktig hösttjej, visst jag har alltid tyckt om hösten men jag har alltid tyckt om sommaren mer, men sen jag flyttade till mitt eget kryp in så har hösten ändå blivit en favoritårstid. Jag kan tycka att det är rätt jobbigt ibland att vara själv på somrarna nu när jag inte bor hemma, när man ser alla andra är ute på sina balkonger och snackar och umgås också sitter jag på min altan helt själv en ljuvlig sommarkväll när man bara vill dela den med någon, det har varit ganska jobbigt. Men jag älskar sommaren när man är tillsammans med någon, då är den som bäst men jag tycker att det är lite tråkigt, eller väldigt tråkigt att jag känner så för som sagt så älskar jag ju sommaren och det är tråkigt att man känner så när man bara vill njuta av det fina vädret liksom. Men nu är sommaren över för detta året och vi går in i, vad jag kallar det, mysårstiden! :)

Jag är väldigt nöjd med min sommar i år så det känns extra bra att gå in i hösten nu. Kan man drömma sig tillbaka till sommarens härliga äventyr lite då och då! :)

Jag är en riktig mystjej och älskar att mysa till det, tycker om nu när det börjar bli mörkare ute på kvällarna och man kan krypa ner under en filt, tända lite ljus och dricka te framför en bra serie eller se på mysiga höstprogram som börjar nu, det är det jag ser fram emot mest på hösten, det där höstmyset. Självklart ska jag även fortsätta med min massage i höst och det är också något jag ser fram emot. Det är dessutom extra mysigt och härligt att gå på massage på hösten och vintern, när det är kallt, regnigt och lite ruggigt ute så, bästa massagevädret är när det spöregnar! :)

Jag ser också fram emot att gå till rehabbadet med mormor nu när det börjar bli lite kallare ute och sen till den riktiga hösten och vintern blir det extra gott för min stela kropp.

Men jag älskar ju bara hösten och vintern när jag är inne hihihi, ute kan kvitta! :) Då är det inte lika mysigt! Hösten går väll hyfsat bra när det är barmark ute och man bara behöver klä sig lite varmare, men vintern, usch, det gillar verkligen inte denna kropp. För det första så mår den inte alls bra av kyla, jag fryser så himla lätt och jag blir så fruktansvärt mycket stelare på vintern men framför allt är det svårt att ta sig ut själv, både till fots och med Elof. Det är halt och jag är livrädd för att ramla och då spänner jag mig mer vilket leder till att jag fryser mycket lättare så det blir en ond cirkel för mig på höst-och vinter halvåret. Dessutom så kan jag inte bara köra ut med Elof hur som helst som jag kan under vår och sommaren pågrund av väglaget, så jag blir ju mer begränsad under denna tiden på året och vi som har sån lång höst och vinter i Sverige, men då tänker jag, mycket mer mys! :) Så ja, det är inte riktigt min årstid kroppsmässigt men Alice älskar denna årstid som ligger framför oss nu. Mycket myspys!

Jag har också en liten nyhet nu till hösten som kommer att bli så mysigt och så bra för mig tror jag men vad det är får ni reda på snart! ;)

Jag ser fram emot denna höst väldigt mycket! Hoppas att ni gör det också. Har ni några speciella planer?

Undra vad hösten 2024 har att erbjuda…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *