Spontan Lördag

Vilken avslutning på veckan det blev! I lördags fick jag finbesök, Ia och Jon var nämligen här. De bor ju på Råå i Helsingborg egentligen och det är ju en liten bit men de har en övernattningslägenhet i Göteborg då de har barnbarn som bor i Göteborg som de passar en del så de frågade om de fick svänga förbi mig som i lördags och jag blev så glad.
Som sagt så gjorde jag äppelkaka i torsdags som jag skulle bjuda på. Jag tycker att det är så roligt att jag kan få bjuda på något hembakat någon gång, att jag också kan liksom och få bjuda på något som jag har gjort, det känns gott i hjärtat! :)

De kom till mig klockan 15. De hade köpt så fina rosor till mig, rosa rosor, åh vad fina de blev på köksbordet. Frasse var framme när de kom och han stannade kvar när de kom in så det var roligt. Djur brukar tydligen tycka om Jon och det gjorde Frasse också för när han satte sig i soffan så kom han och la sig bredvid honom. Jag blev så förvånad över att han gjorde så med helt okända människor men det var ju så kul och han verkligen njöt när han låg där och blev klappad, åh vad lyxigt han hade det! :) Sen fikade vi och satt och pratade.

Efter fikat och lite till mys med Frasse sa Ia ”ska vi gå på restaurang?” Jag tänkte ju bara att de skulle komma på fika och stanna en stund, men jag blev väldigt glad och kände “ja, varför inte?” Ia föreslog La Copita då det är min favoritrestaurang och Ia och jag var där för nästan exakt ett år sedan när hon var på besök och det är ju alltid världsklass där. Så vi ringde klockan 17 och jajamänsan 17:30 hade de bord, vi hade verkligen tur. Det blev väldigt spontant och härligt!

Så klockan 17:30 var vi på La Copita, vi fick ett mysigt bord längst inne på Ambar, vilket är La Copitas bar. Det var verkligen så mysigt. Jag och Wilma var ju där när hon var här bara för tre helger sedan, så tätt inpå har jag nog aldrig varit där så bara det kändes lyxigt. Jag och Ia tog in varsitt glas bubbel och sen tog vi två tapasrätter var, precis lagom och oj vad gott det var! Jag tog kantarellmackan och raviolin, magiskt gott, speciellt raviolin, den är verkligen top där! Supergod mat och gott bubbel, supermysigt och goa snack, men framför allt så mycket kärlek. Sån underbar lördag med mina goingar!

Tänk, det viste jag inte om när jag vaknade på morgonen, att jag skulle sitta på La Copita och dricka bubbel på kvällen med de två! :) <3

Bookmark the permalink.

One Response to Spontan Lördag

  1. Ia says:

    Så kul och så goood äppelpaj 🍏🍎😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *